Basta Diva - Françoise Vanhecke, Lieven Debrauwer, Cecile De Troyer

De dolkomische muziektheatervoorstelling Basta Diva ontpopte als een vuurwerk van artistieke energie wanneer de Harelbeekse sopraan Françoise Vanhecke en de Roeselaarse regisseur Lieven Debrauwer de creatieve koppen samen staken. Lichtontwerpster Cecile De Troyer werd erbij gehaald en zo ontstond de ‘Heilige Drievuldigheid’ die BASTA DIVA bezielde. Een hilarische, meerlagige show voor elke ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 13.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.6 Basistarief: 13,00 €; Jongerentarief: 7,00 €
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420
Links

De dolkomische muziektheatervoorstelling Basta Diva ontpopte als een vuurwerk van artistieke energie wanneer de Harelbeekse sopraan Françoise Vanhecke en de Roeselaarse regisseur Lieven Debrauwer de creatieve koppen samen staken. Lichtontwerpster Cecile De Troyer werd erbij gehaald en zo ontstond de ‘Heilige Drievuldigheid’ die BASTA DIVA bezielde. Een hilarische, meerlagige show voor elke leeftijd.

In BASTA DIVA speelt Françoise Vanhecke de pretentieuze diva Carmella Lucia Pommodori di Monte Carlo die paradeert met haar zangtalenten en pocht bij het publiek hoe goed ze Mozart, Beethoven, Puccini, Bach, Haëndel maar ook repertoire van Piaf, Dalida en Michael Jackson zingt! Haar regisseur Richard Le Grand (Lieven Debrauwer) is stiekem jaloers op haar succes en zo ontstaan hilarische toestanden. Een educatieve, maar ook zeer ludieke en ontroerende voorstelling.

De première in 2011 (CC het SPOOR Harelbeke) kende een enorm succes, waardoor een herneming onvermijdelijk was. BASTA DIVA is terug na een voorstelling in Zuid-Frankrijk én drie opeenvolgende jaren een reeks op de Gentse Feesten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid