Assertiviteit anders

Assertief kunnen zijn wanneer dat nodig is. Dit is de wens en het verlangen van velen, maar het realiseren is veel moeilijker! Soms zeg je iets te bruut. Soms laat je te zwak zien wat je wilt of waar je grenzen zijn. Hoe leer je evenwichtig bestaan tegenover een baas of een buur die je overdondert? Hoe leer je je zo uitdrukken dat mensen je duidelijk verstaan? Hoe leer je ook dingen ‘zeggen’ ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
Van 6 oktober 2020 tot 20 oktober 2020 (di van 19:00 tot 22:15,
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 60.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 12.0 Basistarief: 60,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Assertief kunnen zijn wanneer dat nodig is. Dit is de wens en het verlangen van velen, maar het realiseren is veel moeilijker!

Soms zeg je iets te bruut. Soms laat je te zwak zien wat je wilt of waar je grenzen zijn. Hoe leer je evenwichtig bestaan tegenover een baas of een buur die je overdondert? Hoe leer je je zo uitdrukken dat mensen je duidelijk verstaan? Hoe leer je ook dingen ‘zeggen’ met je lichaam?
In deze cursus worden zeven bouwstenen aangeboden om te leren assertief en zelfverzekerd naar voor te komen. Deze cursus sluit mooi aan bij de workshop ‘als in neen zeg, voel ik me schuldig’.
Begeleiding: Olga Snoeckx, PRH i.s.m. Vormingplus MZW

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid