Artistieke fotografie en mixed media

In galerij marbes stelt Mark Bessemans een selectie van zijn werken tentoon: Strakke en uitgepuurde werken. De schoonheid van eenvoud en de kracht van een tot de essentie gecomprimeerde beeldtaal. Mark heeft meerdere internationale prijzen gewonnen.o.m. Prix de la Photograhie Paris, International Photography Awards (Los Angeles) Zijn werk is in internationale kunstuitgaven opgenomen. O.m. in ‘ ...


Waar
galerij marbes
Oudenaardsesteenweg 65, 8500 Kortrijk
Wanneer
Van 6 april 2019 tot 14 april 2020 (za van 14:00 tot 18:00, zo van 14:00 tot 18:00)
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
mark@marbes.be
Links

In galerij marbes stelt Mark Bessemans een selectie van zijn werken tentoon: Strakke en uitgepuurde werken. De schoonheid van eenvoud en de kracht van een tot de essentie gecomprimeerde beeldtaal.
Mark heeft meerdere internationale prijzen gewonnen.o.m. Prix de la Photograhie Paris, International Photography Awards (Los Angeles)
Zijn werk is in internationale kunstuitgaven opgenomen. O.m. in ‘ The exposure award. A photographic art collection. (N.Y.)
PUUR: de beeldende kracht van eenvoud.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid