Artistieke fotografie Buren bij Kunstenaars

In galerij marbes stelt Mark Bessemans een selectie van zijn werken tentoon: Strakke en uitgepuurde werken. De schoonheid van eenvoud en de kracht van een tot de essentie gecomprimeerde beeldtaal. Mark heeft meerdere internationale prijzen gewonnen.o.m. Prix de la Photograhie Paris, International Photography Awards (Los Angeles) Zijn werk is in internationale kunstuitgaven opgenomen. O.m. in ‘ ...


Waar
galerij marbes
Oudenaardsesteenweg 65, 8500 Kortrijk
Wanneer
Van 18 oktober 2019 tot 20 oktober 2019 (vr van 17:00 tot 21:00, za van 10:00 tot 18:00, zo van 10:00 tot 18:00)
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
mark@marbes.be
Links

In galerij marbes stelt Mark Bessemans een selectie van zijn werken tentoon: Strakke en uitgepuurde werken. De schoonheid van eenvoud en de kracht van een tot de essentie gecomprimeerde beeldtaal.
Mark heeft meerdere internationale prijzen gewonnen.o.m. Prix de la Photograhie Paris, International Photography Awards (Los Angeles)
Zijn werk is in internationale kunstuitgaven opgenomen. O.m. in ‘ The exposure award. A photographic art collection. (N.Y.)
PUUR: de beeldende kracht van eenvoud.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid