Artistiek persoonlijk traject

Het artistiek persoonlijk traject is het atelier voor de student die zich als kunstenaar volledig wil ontplooien. Vanuit een eigen artistiek onderzoek gaat de student een traject aan en krijgt daarbij inhoudelijke en technische ondersteuning van het team AHA!-docenten (docenten = ateliers vanaf 16 jaar). Studenten binnen dit atelier ontwikkelen een kunstenaarsattitude waarin de mentor meereist ...


Waar
Academie Harelbeke Anders!
Tientjessstraat 4, 8530 Harelbeke
Wanneer
Van 5 september 2019 tot 30 juni 2020 (wo van 16:20 tot 18:00, do van 16:20 tot 18:00,
Organisatie
Academie Harelbeke Anders!
Prijs
€ 318.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 63.6 Basistarief: 318,00 €; Verminderd tarief: 137,00 €
Contact
aha@harelbeke.be
Fax: 056 733 405
Leeftijd
16+

Het artistiek persoonlijk traject is het atelier voor de student die zich als kunstenaar volledig wil ontplooien. Vanuit een eigen artistiek onderzoek gaat de student een traject aan en krijgt daarbij inhoudelijke en technische ondersteuning van het team AHA!-docenten (docenten = ateliers vanaf 16 jaar).
Studenten binnen dit atelier ontwikkelen een kunstenaarsattitude waarin de mentor meereist in hun traject. Het atelier daagt de student uit zich te verdiepen, een engagement aan te gaan en werkt aan een kwaliteitsvol portfolio.
Een belangrijke factor binnen het atelier vormt het spreken over en het presenteren van zowel het proces als het product.
Toelating tot het atelier gebeurt via een selectieprocedure, je dient je hiervoor aan te melden voor dinsdag 27 augustus op het AHA!-secretariaat. Selectie verloopt op basis van een intake gesprek en portfolio. Het aantal plaatsen binnen dit atelier zijn beperkt.
Hieronder zijn de mentor contactmomenten terug te vinden. Afhankelijk van je gekozen traject zal je ondergebracht worden in één van de vele ateliers vanaf 16 jaar volgens de atelieruren vermeld in deze brochure.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid