APE IN SPACE

Onze Avelgemse Harmonie is niet weinig trots op zijn Avelgems Percussie Ensemble. Twaalf jaar terug startte dirigent Steven Coeman deze slagwerkgroep binnen de Verenigde Vrienden. De groep telt momenteel 16 jonge bevlogen percussionisten. Dit ensemble presenteert heel graag zijn nieuwste percussieshow ‘A.P.E. in Space’. Oogverblindende belichting, 32 handen, 28 slagwerkinstrumenten, visuele ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €
Reservatie
bestuur@harmonie-avelgem.be
Contact
bestuur@harmonie-avelgem.be

Onze Avelgemse Harmonie is niet weinig trots op zijn Avelgems Percussie Ensemble. Twaalf jaar terug startte dirigent Steven Coeman deze slagwerkgroep binnen de Verenigde Vrienden. De groep telt momenteel 16 jonge bevlogen percussionisten.
Dit ensemble presenteert heel graag zijn nieuwste percussieshow ‘A.P.E. in Space’.
Oogverblindende belichting, 32 handen, 28 slagwerkinstrumenten, visuele acts, wervelende melodieën en ontelbare ritmes zijn de ingrediënten van hun nieuwste spektakel. Zij worden bijgestaan door de mediakunstenaars van Spacemakers, die met licht en beeld zorgen voor een artistieke verlichting van deze ruimtereis op zoek naar de verloren ‘drum’.
Als Ceciliavriend, erelid, sponsor en sympathisant van onze Harmonie nodigen wij u graag uit op dit concert. Het heeft plaats in de theaterzaal van Spikkerelle in Avelgem op 19 oktober, met voorstellingen om 17h30 én om 20h.
De toegang bedraagt 10 euro in voorverkoop, 12,5 euro aan de inkom, en is gratis voor kinderen onder de 12 jaar. Tickets zijn verkrijgbaar bij de muzikanten en bestuursleden van de harmonie, en via bestuur@harmonie-avelgem.be of steven.coeman@skynet.be. Reserveren is niet nodig.
Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen op deze spectaculaire show!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid