ANNULATIE - Het Prethuis - Brasschaatse Huisvrouwen, The rich and famous

Er is een nieuwe datum gevonden voor de voorstelling van het Prethuis. Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 13.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.6 Basistarief: 13,00 €; Jongerentarief: 7,00 €

Er is een nieuwe datum gevonden voor de voorstelling van het Prethuis.

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast, passend bij hun stand weliswaar. De ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere.

Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart (vrouw van een invloedrijke antiquair). Ze is in haar nopjes want aan haar mistery guest kan geen enkele ‘vriendin’ tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd is en van champagne voorzien beginnen de speculaties. En dan komt le moment suprème .… Octavia heeft niet gelogen! Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss, ‘Ridge’ uit ‘The bold and the beautiful’). De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen?

Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijk decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt, elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist.

Kader Gürbüz heeft helaas de productie verlaten. Joke Devynck zal de rol overnemen.

Natuurlijk blijven wij de verdere ontwikkelingen en maatregelen op de voet volgen en brengen wij je zeker op de hoogte mocht ook deze datum worden geannuleerd of uitgesteld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid