Animatie of Animatie Plus

In het atelier Animatie worden de studenten bewust gemaakt wat film is om op hun eigen manier de weg te vinden in deze wereld. In animatie komen de dingen tot leven door beeld per beeld op te nemen en daarna af te spelen, dit in tegenstelling tot live filmen. Via dit basisprincipe kan alles tot leven gebracht worden. Van je potlood, tot je schoen tot zelfs je eigen gecreëerd monstertje uit ...


Waar
Academie Harelbeke Anders!
Tientjessstraat 4, 8530 Harelbeke
Wanneer
Van 2 september 2019 tot 24 september 2019
Organisatie
Academie Harelbeke Anders!
Prijs
€ 72.0 Basistarief: 72,00 €; Verminderd tarief: 48,00 €
Contact
aha@harelbeke.be
Fax: 056 733 405
Leeftijd
8+
Links

In het atelier Animatie worden de studenten bewust gemaakt wat film is om op hun eigen manier de weg te vinden in deze wereld. In animatie komen de dingen tot leven door beeld per beeld op te nemen en daarna af te spelen, dit in tegenstelling tot live filmen. Via dit basisprincipe kan alles tot leven gebracht worden. Van je potlood, tot je schoen tot zelfs je eigen gecreëerd monstertje uit klei. Alles kan en je kan er leuke filmtrucjes op toepassen!

Vanuit de fantasiewereld van de student en gedragen door een thema wordt er een verhaallijn uitgezet, een decor en figuranten gemaakt om elk hun rol te spelen in het verhaal. Na montage wordt er geluid aan de animatie toegevoegd om het filmpje compleet te maken. In het volledig uitgeruste atelier is alles mogelijk. De student wordt daarbij ondersteund door de leerkracht/kunstenaar in het uitwerken van zijn/haar project.
In het atelier Animatie[+] worden er extra's aan het lesgebeuren toegevoegd zoals: greenscreen, you-tube, special effects, sounds, ... om de film nog een extraatje te geven.
Alle lesmomenten en locatie is terug te vinden op: www.academieharelbekeanders.be.
Leeftijd vanaf 8 tot en met 12 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid