Allabadinne: schildersessie

Het mantelzorgcafé Allabadinne is een ontmoetingsplek waar personen, die zorgen voor een naaste, terecht kunnen voor een luisterend oor en een deugddoende babbel in een hartelijke sfeer. Als mantelzorger is het moeilijk om nog tijd voor jezelf te vinden. Daarom hebben we het mantelzorgcafé opgericht waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bijleren over allerhande thema’s zoals ...


Waar
LDC De Kim
Sint-Jorisstraat 3, 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
LDC De Kim
Prijs
€ 3.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.6 Basistarief: 3,00 €
Reservatie
info@ldcdekim.be
www.ldcdekim.be
Telefoon: 056/31 14 68
Contact
info@ldcdekim.be
Fax: 056/31 14 68
Links

Het mantelzorgcafé Allabadinne is een ontmoetingsplek waar personen, die zorgen voor een naaste, terecht kunnen voor een luisterend oor en een deugddoende babbel in een hartelijke sfeer.
Als mantelzorger is het moeilijk om nog tijd voor jezelf te vinden. Daarom hebben we het mantelzorgcafé opgericht waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bijleren over allerhande thema’s zoals opvang, wonen, psychologische steun, tegemoetkomingen, praktische hulp, … Of gewoon eens je verhaal kunnen doen en even ontspannen, kan ook al deugddoend zijn.

Je bent van harte welkom. Want iedere mantelzorger verdient erkenning voor de belangrijk rol die hij / zij opneemt binnen de maatschappij!

Inschrijven voor de schildersessie is noodzakelijk.
Prijs € 3,00 + € 10 rechtstreeks aan de lesgeefster te betalen voor het materiaal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid