AFGELAST Tentoonstelling Cas en Kato hebben verzorgde tanden

Cas en Kato hebben gezonde tanden’ is een interactieve tentoonstelling rond mondhygiëne en mondgezondheid. Je kan er terecht voor een kennismaking met alles wat te maken heeft met je tanden: hoe zien ze eruit, welke voeding is het beste, hoe kan je goed poetsen, wat doet de tandarts, enz. Wij willen graag helpen om kinderen bewust te maken van het belang van gezonde tanden. Daarom nodigen we ...


Waar
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Leiestraat 30, 8500 Kortrijk
Wanneer
Van 16 maart 2020 tot 21 maart 2020
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
kaat.carrette@kortrijk.be
Leeftijd
5+

Cas en Kato hebben gezonde tanden’ is een interactieve tentoonstelling rond mondhygiëne en mondgezondheid.
Je kan er terecht voor een kennismaking met alles wat te maken heeft met je tanden: hoe zien ze eruit, welke voeding is het beste, hoe kan je goed poetsen, wat doet de tandarts, enz. Wij willen graag helpen om kinderen bewust te maken van het belang van gezonde tanden. Daarom nodigen we je uit om deze tentoonstelling samen met je kind(eren) te bezoeken.
We hopen dat de kinderen veel plezier beleven aan het bezoek en dat ze flink hun tandjes zullen poetsen en gezond gaan eten.
De kleuters van de derde kleuterklas en de leerlingen van het 1ste en het 2de leerjaar kunnen de tentoonstelling samen met hun juf of meester bezoeken. Wie bieden hen ook een kant-en-klaar didactisch pakket met educatief materiaal om ook in de klas rond tandhygiëne te werken. Tijdens de paasvakantie kunnen gezinnen deze tentoonstelling zelf bezoeken.
Toegang is gratis.
Deze mooie tentoonstelling is gemaakt op initiatief van het Verbond der Vlaamse Tandartsen en gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschap.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid