AFGELAST Dag van de Zorg in Zonnebloem vzw

Zonnebloem vzw, Steenstraat 14, 8501 Heule neemt deel aan Dag van de Zorg! Opendeur in Zonnebloem vzw, Heule: 40 jaar zorg voor kinderen met (vermoeden) van een beperking. Welkom! Zonnebloem vzw is - een therapeutisch kinderdagverblijf om jonge kinderen vanaf 0 jaar extra te ondersteunen in hun ontwikkeling en groei. Professionele opvoeders en therapeuten werken nauw samen om jonge kinderen te ...


Waar
Zonnebloem vzw
Steenstraat 14, 8501 Heule (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
algemeen@zonnebloemvzw.be
Fax: 056/357318

Zonnebloem vzw, Steenstraat 14, 8501 Heule
neemt deel aan Dag van de Zorg!

Opendeur in Zonnebloem vzw, Heule:
40 jaar zorg voor kinderen met (vermoeden) van een beperking.
Welkom!

Zonnebloem vzw is
- een therapeutisch kinderdagverblijf om jonge kinderen vanaf 0 jaar extra te ondersteunen in hun ontwikkeling en groei. Professionele opvoeders en therapeuten werken nauw samen om jonge kinderen te stimuleren. Samen. Op weg. Groeien, want elke kleine stap vooruit telt! Dankzij de samenwerking met een aantal regionale scholen, bieden we kinderen vanaf 5 jaar een volwaardig evenwicht tussen zorg en onderwijs.

- een dagcentrum voor kinderen en jongeren met een (meervoudige) beperking. Samen, medewerkers en kind, samen het kleine geluk nastreven. Vanuit een ontwikkelingsgerichte en basale ondersteuning willen we het kleine geluk nastreven voor wie meer ondersteuning nodig heeft.

- een flexibele dagopvang en verblijf om gezinnen te ondersteunen in het zorg dragen voor hun kind met een ontwikkelingsnood. Elke dag en nacht van het jaar hebben we leefgroepswerking, op maat van de interesses van het kind en de jongere.

- een mobiele dienst bij-ZON-der om een ondersteuningsvraag ook in de eigen context aan te pakken: inspelen op de thuissituatie, samenwerken met de kindbegeleiders in de crèche of op school. Inclusiever werken als doel.
Van harte welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid