AFGELAST #Biblabo: Lentekapsels

Binnenkort wordt het startschot gegeven van een reeks lente- en communiefeestjes. Voor een feestje ga je natuurlijk op zoek naar leuke kleren, mooie accessoires en… een tof kapsel! Mieke Vandeghinste toont jullie in deze workshop wat je allemaal kan doen met je haar. Tien duo’s mogen experimenteren in de bib. Papa & dochter, oma en kleinkind, vriendinnen die inspiratie zoeken: iedereen is ...


Waar
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Leiestraat 30, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
bibliotheek@kortrijk.be
Contact
bibliotheek@kortrijk.be
Fax: 056 277500
Links

Binnenkort wordt het startschot gegeven van een reeks lente- en communiefeestjes. Voor een feestje ga je natuurlijk op zoek naar leuke kleren, mooie accessoires en… een tof kapsel!
Mieke Vandeghinste toont jullie in deze workshop wat je allemaal kan doen met je haar. Tien duo’s mogen experimenteren in de bib. Papa & dochter, oma en kleinkind, vriendinnen die inspiratie zoeken: iedereen is welkom. Snel inschrijven is de boodschap!

inschrijven via bibliotheek@kortrijk.be

Je kan deelnemen als je lid bent van de bib. Nog geen lid? Je kan je voor de activiteit inschrijven met eID of kidsID. Dat kost je niks als je jonger bent dan 18 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid