Adriaan Van den Hoof - Ja, maar eerst een diploma

Geflankeerd door muzikant Tom 'Pele' Peeters kruipt Adriaan Van den Hoof, na vier succesvolle theatershows, nog eens op ons podium. 'Ja, maar eerst een diploma' is een emotionele en komische trip waarin gereflecteerd kan worden. Zijn we geworden wie we aanvankelijk wilden zijn? Zijn we op het punt geraakt waar we dachten te geraken? Zijn er nog onbeantwoorde verlangens en dromen die moeten ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 25.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 5.0 Basistarief: 25,00 €; -26 j: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Geflankeerd door muzikant Tom 'Pele' Peeters kruipt Adriaan Van den Hoof, na vier succesvolle theatershows, nog eens op ons podium. 'Ja, maar eerst een diploma' is een emotionele en komische trip waarin gereflecteerd kan worden.
Zijn we geworden wie we aanvankelijk wilden zijn? Zijn we op het punt geraakt waar we dachten te geraken? Zijn er nog onbeantwoorde verlangens en dromen die moeten worden ingevuld? Of zijn we misschien al klaar om zachtjes in te slapen? Adriaan dacht het niet!

Adriaan Van den Hoof scoorde de voorbije jaren in televisieland hoge punten met Sorry voor alles. Nu ruilt hij wederom het scherm voor het theater om te doen waar hij goed in is: vertellen om te ontroeren, te lachen en heel af en toe eens na te denken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid