19-20 Kruiden voor de gezondheid

Het antwoord op veel van onze gezondheidsproblemen groeit magisch genoeg overal om ons heen. We zijn het contact met ons lichaam verloren en rekenen tegenwoordig veel te veel op de klassieke geneeskunde. Iedereen kampt met kwaaltjes en we denken dat dit nu eenmaal bij het leven hoort maar het kan wel degelijk an¬ders. De natuur voorziet een hele reeks aan planten die de gezondheid ...


Waar
Ter Biest
Doorniksesteenweg 77a, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 25.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 5.0 Standaard: € 25,00; MiaStandaard: € 5,00
Reservatie
Bestel tickets

Het antwoord op veel van onze gezondheidsproblemen groeit magisch genoeg overal om ons heen. We zijn het contact met ons lichaam verloren en rekenen tegenwoordig veel te veel op de klassieke geneeskunde.
Iedereen kampt met kwaaltjes en we denken dat dit nu eenmaal bij het leven hoort maar het kan wel degelijk an¬ders. De natuur voorziet een hele reeks aan planten die de gezondheid ondersteunen. Ze groeien overal en iedereen kan ze vinden. Leer er alles over in deze boeiende workshop.
Je gaat natuurlijk ook weer zelf aan de slag en leert mak¬kelijke bereidingen die je dagelijks kan gaan gebruiken om vaarwel te zeggen aan al die vervelende kwaaltjes.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid