11.11.11-fietszoektocht

Het 11 11 11-comité van Zwevegem organiseert een fietszoektocht. Om deel te nemen surf je naar de webpagina www.11.be/zwevegem-fietstocht. Je stort je bijdrage (6 euro) en download zes vragen waarvan je het antwoord zoekt op een van de borden langs het fietsparcours. Er is ook een schiftingsvraag. Na de fietstocht kan je de antwoorden opsturen vanaf de eerder vermelde webpagina. Om de ...


Waar
Guldensporenfietsweg
Otegemstraat 146, 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
wereldwerkgroep-11.11.11
Prijs
€ 6.0 Basistarief: 6,00 €
Reservatie
www.11.be/zwevegem-fietstocht
Leeftijd
12+
Links

Het 11 11 11-comité van Zwevegem organiseert een fietszoektocht. Om deel te nemen surf je naar de webpagina www.11.be/zwevegem-fietstocht. Je stort je bijdrage (6 euro) en download zes vragen waarvan je het antwoord zoekt op een van de borden langs het fietsparcours. Er is ook een schiftingsvraag. Na de fietstocht kan je de antwoorden opsturen vanaf de eerder vermelde webpagina.

Om de inwoners uit die vijf deelgemeenten toe te laten om rechtstreeks vanuit hun deelgemeente te starten, loopt het fietsparcours dichtbij de centra van alle deelgemeenten. Het parcours bedraagt 25 – 30 km. Er is uitdrukkelijk geopteerd om zoveel mogelijk te fietsen langs rustige landelijke wegen die tevens gemakkelijk toegankelijk zijn.

Op slechts zes plaatsen langs het parcours staan borden met informatie over de campagne. De informatie volstaat om telkens één vraag van onze zoekopdrachten te beantwoorden. De fietszoektocht is vrij te ondernemen tussen 31 oktober en 11 november d.i. de hele periode van de herfstvakantie, inclusief het daaraan voorafgaande weekend en het erop volgende weekend.

De organisatoren voorzien vijftig prijzen. De vijftig personen die de zoekopdrachten correct beantwoorden en daarenboven het meest nauwkeurig antwoorden op een schiftingsvraag, krijgen bericht waar en wanneer ze hun prijs mogen afhalen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid